August 18, 2011

Fiber Optic Valley bjuder in stadsnäten till visning av DellCrons metod för micro trenching.

DellCron har utvecklat världens mest avancerade metod för förläggning av kanalisationsrör för fiber i vägar eller trottoarer. Metoden bygger på s.k. micro trenching, som har vidareutvecklats till en storskalig och högt automatiserad metod. Metoden visades för inbjudna intressenter i Hudiksvall den 13 juni. Nu ger Fiber Optic Valley även stadsnäten möjlighet att se tekniken vid ett nytt visningstillfälle.

DellCron har etablerat sig i Hudiksvall under våren 2011 efter att ha skrivit ett samarbetsavtal med Fiber Optic Valley. I Fiber Optic Valleys nätverk arbetar vi med fokus på spetsforskning, innovation och tillväxtföretag, och i Hudiksvall finns sedan många år expertis på bredbandsteknologi med bland annat yrkesutbildningar för fibertekniker.

DellCron kommer nu att fortsätta utvecklingen av metoden tillsammans med oss i denna gynnsamma miljö. Nya utbildningar, tjänster och mjukvaror kommer att se dagens ljus i samband utrullningen av metoden.

Visningen för stadsnäten sker torsdag den 18 augusti kl.10.00 i Hudiksvall. Efter visningen kommer du också att få träffa representanter för fiberutbildningarna, kommunen och Fiber Optic Valley.

Till visningen kan vi ta emot upp till 50 personer – anmäl dig redan nu så att du är säker på att få en plats! I början av augusti skickar vi ut adressuppgifter och vägbeskrivning till alla som anmält sig.

Anmälan görs till martin.sidorson@fiberopticvalley.com senast den 8 juli. Ring gärna till Conny Gustavsson, DellCron om du har frågor om själva visningen av MTT, på tel: 070-738 89 97.

WP SlimStat