Ny metod och maskin får fibern snabbt, säkert och billigt i marken
 
 

 

Stockholmsbaserade företaget DellCron har de senaste tre åren utvecklat en förläggningsmetod som kan spara tid och pengar för stadsnäten. Nu är man snart i mål.

Länk till artikeln.

 

För att läsa hela magasinet klickar ni här.

 

October 9, 2011

Under en knapp halvtimma får du en genomgång av olika sätt att bygga FTTH, en beskrivning av metoden "Micro Trenching” och hur du med ny och högautomatiserad teknik jobbar med förläggning av kanalisationsrör för FTTH i gator och trottoarer. Du bjuds på ny och värdefull kunskap utifrån installationer i verkligheten.
Hasse Hultman, DellCron

 

Dellcron och Wavin lanserar innovationssamarbete.

Representanter från Wavin, DellCron och Fiber Optic Valley på Elmässan.

I samband med årets elmässa i Stockholm presenterade Dellcron och Wavin sitt samarbete för att utveckla innovationslösningar avseende en patentsökt förläggningsmetod av fiber. 

Länk till pressrelease.

October 4, 2011

DellCron har utvecklat världens mest avancerade metod för förläggning av kanalisationsrör för fiber i vägar eller trottoarer. Metoden bygger på s.k. micro trenching, som har vidareutvecklats till en storskalig och högt automatiserad metod.

Möt DellCron på Elmässan, EasyFairs i Stockholm 6 oktober 2011.
 
Seminarieprogram
 
6 oktober Kl 13.45
Varför "Micro trenching" är bästa metoden att bygga FTTH
Under en knapp timma får du en genomgång av olika sätt att bygga FTTH, en beskrivning av metoden "Micro Trenching” och hur du med ny och högautomatiserad teknik jobbar med förläggning av kanalisationsrör för FTTH i gator och trottoarer. Du bjuds på ny och värdefull kunskap utifrån installationer i verkligheten.
 
Ni är varmt välkomna!
 
Hasse Hultman, DellCron
 
Ni kan även möta representanter från DellCron vid Wavins monter C19:43

 

DellCron i samarbete med Ehrner & Delmar Patentbyrå AB.

Samarbetet med Ehrner & Delmar har varit en stor hjälp för DellCron vid framtagandet av patentansökningar och IP-rådgivning (immaterialrätt).

Se vidare www.ehrner-delmar.com

WP SlimStat